Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Z Bílé Třemešné do Semil se od dnešního dne vlakem nedostanete. Začala měsíční výluka

Ode dneška probíhá na trati Bílá Třemešná – Stará Paka – Semily vlaková výluka. Vlaky budou až do 6. října nahrazovány autobusy. Po skončení jedné výluky, ale bude následovat další. Z Bílé Třemešné do Staré Paky budou jezdit cestující náhradními autobusy téměř do konce listopadu.

Vlakové spoje v úseku mezi Bílou Třemešnou, Starou Pakou a Semily, nebudou jezdit až do 6. října. Cestující ze směru od Starkoče, Trutnova, Náchoda a zpět mohou využít přímý autobus z Hradce Králové do Semil a zpět, aniž by museli doplácet za jízdu přes Hradec. Kdo pojede z Levínské Olešnice nebude platit za cestu oklikou přes Starou Paku.

Po této výluce proběhne další. Cestující s ní budou muset počítat od 7. října do 25. listopadu 2020 na trati Bílá Třemešná – Stará Paka. Pro tuto etapu bude vydán nový výlukový jízdní řád.

Nepřetržitá výluka se ale týká ode dneška také úseku Lomnice nad Popelkou – Stará Paka. Od dnešních 13:30 až do 16. září do 16:30. I v tomto případě budou všechny vlaky nahrazeny autobusy.

Ohodnoť článek

Foto cd.cz

Štítky výluka, trať, vlaky, náhradní autobusy, Bílá Třemešná, Stará Paka, Semily, Lomnice nad Popelkou, Hradec Králové, Trutnov, Náchod, Starkoč, Levínská Olešnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z Bílé Třemešné do Semil se od dnešního dne vlakem nedostanete. Začala měsíční výluka  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.