Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Zloděj ukradl přes 150 kaktusů, hrozí mu tři roky vězení. Jak asi vypadají jeho ruce?

Policie z Hradce Králové řeší kuriózní případ. Někdo v Třebechovicích pod Orebem ukradl celkem 156 kusů vzácných kaktusů. Způsobil tak škodu, která se pohybuje mezi 70 až 80 tisíci korunami. Za to může milovník květin skončit na tři roky ve vězení.

„Od víkendu třebechovičtí policisté řeší krádež kaktusů, které měl pěstitel na své zahradě u rodinného domu ve sklenících,“ potvrdila mluvčí policie Iva Kormošová. Zároveň dodala, že muselo jít o někoho, kdo pěstování těchto rostlin rozumí. Ten kaktusy s největší pravděpodobností zařadil do své soukromé sbírky.

Ukrást více než 150 květináčů s kaktusy není nic jednoduchého. S nadsázkou lze říct, že teď policie pachatele pozná podle propíchaných dlaní. Není tak vyloučeno, že bylo zlodějů více.

„Policisté případ řeší jako trestný čin porušování domovní svobody a krádež, za což pachateli hrozí trest odnětí svobody od 6 měsíců do tří let,“ dodává mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky kaktus, policie, Hradec Králové, Třebechovice pod Orebem, vyšetřování, kuriozita, květina, skleník, dlaně, ruce, zranění, kaktusy, věznice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj ukradl přes 150 kaktusů, hrozí mu tři roky vězení. Jak asi vypadají jeho ruce?  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.