Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Malé parkoviště u autobusového nádraží v Trutnově je ode dneška uzavřeno, využívají ho stavbaři

Řidiči, kteří byli zvyklí nechat své auto na malém parkovišti hned vedle autobusového nádraží v Trutnově se budou muset přesunout na jiné parkovací plochy v centru města. Parkoviště se dnešním dnem uzavřelo v souvislosti s rekonstrukcí pěší zóny na Horské ulici. Uzavřeno zůstane až do května příštího roku.

Už na začátku letních prázdnin začala dlouho očekávaná rekonstrukce pěší zóny na Horské ulici v Trutnově.  Aby byl průběh stavebních prací snadnější bylo potřeba vyčlenit plochu, která bude sloužit jako zázemí pro stavbu a úložiště stavebního materiálu. K tomu bylo vybráno právě malé parkoviště vedle autobusového nádraží.

Hledali jsme plochu, která nebude daleko od pěší zóny a zároveň bude přístupná větší stavební technice. Bohužel jsme dočasně museli obětovat parkoviště vedle cyklověže, jelikož jde o ideální místo v centru města,“ vysvětluje Miroslav Franc, vedoucí Odboru rozvoje města MěÚ Trutnov.

Parkoviště je uzavřeno od dnešního dne, a tak tomu bude až do května příštího roku. Stavební technika na něj bude moci najíždět přes chodník u autobusového nádraží.

Samozřejmě kvůli uzavření přijdeme o několik parkovacích míst, nicméně i přesto je v centru města řada dalších možností, kde mohou řidiči svá vozidla zaparkovat. Kromě parkoviště vedle soudu je k dispozici parkoviště za pivovarem, garáže pod Uffem nebo vloni vybudované parkoviště vedle areálu Střediska volného času,“ dodává Ivan Adamec, starosta města Trutnova.

Ohodnoť článek

Foto rajcenet.cz

Štítky Trutnov, parkoviště, cyklověž, nádraží, úložiště, stavební materiál, stavbaři, rekonstrukce, Horská ulice, autobusové nádraží, pěší zóna, centrum města, Ivan Adamec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Malé parkoviště u autobusového nádraží v Trutnově je ode dneška uzavřeno, využívají ho stavbaři  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.