Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

O víkendu nás čeká pravé aprílové počasí. Mohou se přidat i bouřky

Aprílové počasí vezme o tomto víkendu za slovo. S proměnlivou oblohou zažijeme dešťové i smíšené přeháňky a bouřky. S teplotami to bude jako na houpačce. Pohybovat se budou v rozmezí od tří do 13 stupňů Celsia.

Ještě dnes bude v Královéhradeckém kraji oblačno nebo zataženo. V první polovině dne se přidají přeháňky spíš ojediněle, na síle naberou odpoledne. Zejména na horách je třeba počítat i s bouřkami. „Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od deseti ke 13 stupňům. Na horách od pěti do osmi stupňů Celsia,“ uvedl na webu meteorolog Tomáš Popelka.  

Sobota bude opět převážně oblačná nebo polojasná. Místy se přidají přeháňky a nejvyšší denní teploty se dostanou mezi osm až 12 stupňů Celsia. 

Neděle také nabídne oblačnou nebo zataženou oblohu. K tomu ještě dešťové a v polohách nad 400 metrů i smíšené přeháňky. Druhá polovina bude o poznání chladnější. Maximální teploty se dostanou mezi tři až sedm stupňů v plusu. 

Další ochlazení dorazí začátkem příštího týdne. V pondělí budeme měřit jen něco kolem průměrných pěti stupňů v plusu. Noční teploty klesnou pod bod mrazu.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Avelino Calvar Martinez | Pixabay

Štítky počasí, předpověď, Královéhradecký, kraj, ČR, ČHMU, jaro, teplo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O víkendu nás čeká pravé aprílové počasí. Mohou se přidat i bouřky  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.