Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

ANKETA: Jak se vám líbí nová malba ženy na mostě u soutoku v Hradci Králové?

Tento týden se na mostu u soutoku Labe a Orlice v Hradci Králové objevila nová malba nahé ženy ve vodě. Autorem je pražský umělec JWMindStrike, který namaloval i známou herečku z filmu pro dospělé na bourající zeď v Kuklenách. Jak se vám jeho malba líbí?

O malbě na jednom z pilířů silničního mostu kousek od Fakultní nemocnice Hradec Králové se začalo mluvit v pondělí. Prakticky okamžitě se stala senzací sociálních sítí.  Většině lidí se umění líbí a schvalují. Najdou se však tací, kteří malbu považují za sexistickou.  

ANKETA: Jak se vám líbí nová malba nahé ženy?

Celkem hlasovalo26824 čtenářů

S umělcem a autorem malby JWMindStrike připravuje Hradecká Drbna rozhovor, který vyjde v několika následujících dnech.  

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto JWMindStrike

Štítky malba, žena, Hradec Králové, umění, prsa, názor, anketa, most, Labe

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bolt Bolt

v dnešní době internetu kdy téměř každé dítě ma možnost si stáhnout porno bych asi žádné kozy neřešil. mě osobně se to líbí a doufám že to nějaký zfetovaný pako neprestrika.

Sobota, 25. března 2023, 19:19Odpovědět

Jaroslav Hladík

škoda že vypadá jako by měla silikony je nepřirozená umělec měl kouknout po ženách kolem sebe jinak palec nahoru

Pátek, 24. března 2023, 16:42Odpovědět

Pavel Rulf

Rozhodně lepší, než ta čmáranice vedle ...

Pátek, 24. března 2023, 06:32Odpovědět

Karel Prášek

Nevím co tady kdo řeší. Vždyť při pohledu na ten hnusný most je to jediné na co se dá koukat. Nekdo si fal práci nakoupil barvy aby to trošku zkultivoval. Prostě dobré. Jen kdyby takhle sprejovali všichni.

Pátek, 24. března 2023, 05:57Odpovědět

Petr Baranek

Určitě raději takto kvalitní obraz než klikyháky, které někdo nasprejuje za chůze a hyzdí okolí... za mne pěkné dílo a souhlas...

Pátek, 24. března 2023, 05:52Odpovědět

Karel Logr

Krásné!

Čtvrtek, 23. března 2023, 22:35Odpovědět

Smazaný uživatel

Proč ne. Často jsou tak po různu vidět mnohem horší dílka. K té vodě se to hodí. Ale jsou jedinci,kteří by tam asi radši viděli modrožlutý pruhování.

Čtvrtek, 23. března 2023, 21:57Odpovědět

Oleg Lamač

Jen kýč.

Čtvrtek, 23. března 2023, 18:45Odpovědět

Barmovský Petr

Mne se to líbí, kozy sem kozy tam někdo zde píše že je poprsí nepřirozené, nevím jak by se jim líbilo kdyby tam někdo namaloval prsa vyfouklé jako dva balonky a vydojené po dětech. Taky mi trochu někdy přijde že je to tak trochu závist že někdo umí malovat.

Čtvrtek, 23. března 2023, 12:43Odpovědět

Vladimír Bešta

S ohledem na věk by se mi zřejmě tato malba neměla líbit. Nějak jsem se asi nepovedl, takže jsem si se zájmem prohlédl i další malby tohoto umělce na Facebooku. Malbu posuzuji nejen podle toho co znázorňuje, ale i podle provedení. Na rozdíl od jiných, rádoby umělců, kteří plácají nesmyslné čmáranice se mi tvorba tohoto autora líbí. Nehodlám zkoumat, zda prsa zobrazených žen jsou přirozená či nikoliv. A sexismus? Patřím mezi ty kteří dělí lidstvo na muže a ženy. Tak co je na tom sexistického pokud někdo zobrazí objekt z jedné poloviny lidstva. Ovšem co je to "bourající zeď" stále nevím.

Čtvrtek, 23. března 2023, 12:32Odpovědět

Novák Vladislav

Malba se mně nelíbí, a naopak ji považuji za hnusnou. Vypadá to jako práce puberťáka, který preferuje nadměrná silikonová prsa. Když vidím partnerky duševně nedozrálých mužů s jejich silikonovými ňadry, od pohledu nepřirozeně zvětšené rty a různými vylepšeními, říkám si, jestli to partnerství těm ženám stojí za zohyzdění vlastního těla. Nejsem proti plastikám... Když je žena s hrudníkem po otci, chápu, že může mít mindrák a chce se vylepšit. Proč ne, ale všeho s mírou! Pokud se kdokoli, tedy nejen žena, narodí s nějako estetickou vadou, kterou je možné vyřešit plastikou, tak proč ne, ale výsledek plastiky nesmí být poznatelný a na konci nemá člověk vypadat hůře než předtím.

Čtvrtek, 23. března 2023, 11:18Odpovědět

ANKETA: Jak se vám líbí nová malba ženy na mostě u soutoku v Hradci Králové?  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.