Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Během tohoto týdne teploty vystoupají až ke 13 stupňům. Přidají se přeháňky

Tento týden bude v Královéhradeckém kraji relativně teplo. Nejvyšší denní teploty se dostanou mezi deset až 15 stupňů Celsia. Ničím výjimečným nebudou přeháňky a silný vítr. Ochlazení meteorologové slibují až v závěru týdne.

První polovina týdne bude v Královéhradeckém kraji relativně teplá. Od pondělí do středy bude převážně oblačno až zataženo. Místy se budou přidávat dešťové přeháňky. V polohách nad tisíc metrů to může být déšť se sněhem. Nejvyšší denní teploty se přitom budou pohybovat od devíti do 13 stupňů v plusu.  

Ještě dnes bude foukat dost silný vítr. Nejsilnější bude ve vyšších polohách. „Na horách mohou nárazy větru dosahovat rychlosti až 70 kilometrů v hodině,“ uvádí na webu meteorologů Imrich Drapák

V druhé polovině týdne se na východě Čech začne mírně ochlazovat. Do neděle budou teploty klesat k průměrným pěti stupňům Celsia. Přeháňky však neustanou. Během čtvrtka a pátka to bude převážně déšť, o víkendu už očekávejme přeháňky smíšené.  

Během celého týdne se budou nad nulou držet i noční teploty. V průměru se budou pohybovat kolem čtyř stupňů v plusu. Pod bod mrazu se mají dostat až v noci ze soboty na neděli.  

Ohodnoť článek

Foto Martin Winkler | Pixabay | Zdroj údaje ČHMÚ

Štítky počasí, týden, Královéhradecký, kraj, předpověď, déšť, meteorologové, ČHMU, zima, únor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Během tohoto týdne teploty vystoupají až ke 13 stupňům. Přidají se přeháňky  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.