Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Během víkendu naměříme kolem šesti stupňů v plus. Přidá se i déšť

Během víkendu bude v Královéhradeckém kraji převážně zataženo s teplotami vysoko nad nulou. Při cestě ven nebude od věci vzít si deštník. Mírného ochlazení se dočkáme až v neděli odpoledne a také v pondělí. Půjde však o krátkodobou záležitost.

Ještě dnes bude v Královéhradeckém kraji převážně zataženo. Během odpoledne se může přidat občasný déšť. „Nejvyšší denní teploty se v pátek budou pohybovat od sedmi do deseti stupňů v plusu,“ uvádí na webu meteorologů Tomáš Popelka.  

Například Sněžku dnes zasáhl vítr o síle orkánu, nad ránem dosáhl v nárazu rychlosti přes 123 kilometrů v hodině. Horní úsek kabinové lanovky na Sněžku z Růžové hory kvůli větru není v provozu, dolní úsek z Pece pod Sněžkou na Růžovou horu jede.

Sobota a neděle si budou podobné. Oba dny je třeba počítat se zataženou nebo oblačnou oblohou. Ničím výjimečným nebudou dešťové a na horách i sněhové přeháňky. V sobotu se budou nejvyšší denní teploty pohybovat od šesti do deseti a v neděli od tří do sedmi stupňů Celsia. Mrznout by nemělo ani v noci.  

Začátkem příštího týdne se v Královéhradeckém kraji dočkáme krátkodobého ochlazení, kdy průměrné teploty klesnou k plus třem stupňům. Už ve středu ovšem naměříme opět kolem plus sedmi stupňů Celsia. 

Ohodnoť článek

Foto Pexels | Pixabay | Zdroj údaje ČHMÚ

Štítky Královéhradecký kraj, ČHMU, počasí, předpověď, zataženo, déšť, teploty, Krkonoše, zima

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Během víkendu naměříme kolem šesti stupňů v plus. Přidá se i déšť  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.