Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Řidič čtyřkolky srazil chodkyni. Od místa nehody ujel do klubu, kde se opil

Zvláštní chování třiačtyřicetiletého řidiče čtyřkolky řeší policie na Trutnovsku. V Peci pod Sněžkou srazil chodkyni. Od nehody odjel a v nedalekém klubu se opil. Na policisty byl agresivní a jednoho dokonce napadl. Skončil na policejní služebně, kde se dozvěděl, že může na tři roky do vězení.

„Po příjezdu na místo policisté od svědkyně zjistili, že obě šly od sjezdovky Javor do centra po levé části komunikace. Najednou se za nimi objevilo světlo a její kamarádku následně srazila na zem čtyřkolka, přičemž řidič z místa ujel,“ uvedla na webu policie mluvčí Šárka Pižlová. Chodkyně utrpěla lehké zranění, které ji v nemocnici ošetřili. Hospitalizace nebyla nutná.  

Na místo se sjeli policisté z Trutnovska, kteří začali po řidiči čtyřkolky pátrat. Zanedlouho ho našli v klubu, kde popíjel alkohol. Dechová zkouška ukázala 2,09 promile alkoholu v dechu. Vůči policistům se choval agresivně a dokonce jednoho z nich napadl. „Poté byl zadržený muž eskortován na vyšetření do nemocnice v Trutnově a poté byl umístěn do policejní cely,“ uvedla mluvčí. 

Podle svědků se muž choval nevhodně už při příchodu do baru. Obtěžoval barmanky, svlékal si oblečení a pokřikoval na obsluhu i hosty. Dokonce uvedli, že už byl v baru předtím a na čtyřkolce odjel neznámo kam. 

„Policejní komisař zahájil trestní stíhání pro podezření ze spáchání přečinu výtržnictví, ohrožení pod vlivem návykové látky a vyhrožování s cílem působit na úřední osobu, za což mu v případě prokázání viny hrozí až tříletý pobyt ve vězeni,“ dodává Pižlová. Stíhán je na svobodě.  

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto petrvesely75 | Pixabay

Štítky policie, krimi, alkohol, čtyřkolka, Krkonoše, alkohol, zranění, chodkyně, napadení, agrese

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič čtyřkolky srazil chodkyni. Od místa nehody ujel do klubu, kde se opil  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.