Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Náchodská nemocnice získala první místo v anketě mezi ambulantními pacienty. Obhájila loňské prvenství

Oblastní nemocnice Náchod obhájila své loňské vítězství v anketě, kterou pořádá nezisková organizace HealthCare Institute. Ta oslovuje ambulantní pacienty nestátních nemocnic a dotazuje se jich na spokojenost se službami. Právě spokojenost je jedna ze čtyř hlavních oblastí, která se hodnotí.

„Oceňuji potřebnou detailní zpětnou vazbu, kterou nám tato soutěž přináší. Mimořádný opakovaný úspěch náchodské nemocnice mě velmi potěšil,“ uvedl v tiskové zprávě hejtman Královéhradeckého kraje Martin Červíček (ODS). 

Nemocnice v Náchodě je největší krajské zdravotnické zařízení, které prošlo první etapou modernizace v roce 2020. Hejtmanství za ní zaplatilo 1,6 miliardy korun. Jde o zatím největší investici Královéhradeckého kraje.  

Významného úspěchu dosáhla rovněž Oblastní nemocnice Jičín, která se umístila na prvním místě v republice mezi nestátními nemocnicemi za kybernetickou bezpečnost. V anketě uspěla také Nemocnice Rychnov nad Kněžnou, která se umístila mezi tři nejlepší nemocnice v rámci některých částí ankety mezi hospitalizovanými pacienty. 

Slavnostní vyhlášení výsledků proběhlo na mezinárodní odborné konferenci Efektivní nemocnice 2022 – Strategie zdravotních pojišťoven a nemocnic. 

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Petr Roubíček

Štítky nemocnice, Náchod, anketa, ocenění, ambulantní, pacient, HealthCare Institute

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Náchodská nemocnice získala první místo v anketě mezi ambulantními pacienty. Obhájila loňské prvenství  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.