Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Koupaliště Flošna v Hradci Králové projde obnovou. Dětský bazén bude větší, přidají se atrakce

Dvanáct let staré koupaliště Flošna v Hradci Králové projde modernizací za 2,5 milionu korun. Radnice chystá rozšíření dětského bazénu, jeho zastínění a nové hřiště. Pokud půjde vše podle plánu, novinek si návštěvníci užijí už v příští sezoně.

Během letošní sezony navštívilo koupaliště Flošna 84 tisíc návštěvníků. Podle statistiky města jde především o rodiny s dětmi. I proto se většina prací bude týkat dětského vyžití. „Stávající dětské hřiště bude přesunuto do prostoru mezi restaurací a hřištěm pro plážový volejbal,“ uvedl v tiskové zprávě náměstek primátorky Pavel Vrbický (Piráti). V tomto místě vzniknou nové kolotoče, houpačky a prolézačky.  

Změny čekají i dětský bazén. Ten bude větší a nově zastíněný. Vyměněná bude prakticky celá jeho konstrukce. „Úprava čeká i plochu pro umístění stolu na stolní tenis. V celém areálu se také zvýší počet laviček a lehátek,“ dodala ve zprávě mluvčí města Kateřina Rohlíčková.  

Úprava koupaliště vyjde na 2,5 milionu korun. Město už má dokonce zhotovitele, kterého vybrala rada města. První práce mohou podle radnice začít na přelomu roku. Hotové musí být nejpozději na konci dubna. „Rádi bychom novinky v areálu představili už v nadcházející sezóně,“ doplňuje v tiskové zprávě ředitelka Správy nemovitostí Hradec Králové Jaroslava Bernhardová

Ohodnoť článek

Foto SNHK

Štítky Flošna, koupaliště, modernizace, rekonstrukce, léto, sezona, bazén, děti, hřiště

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Koupaliště Flošna v Hradci Králové projde obnovou. Dětský bazén bude větší, přidají se atrakce  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.