Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Do konce týdne teploty nepřekročí devět stupňů. V noci už může mrznout

Řadě čtenářům dnes začíná prodloužený víkend. Ten však výrazné zlepšení nepřinese. Počasí bude kopírovat trend několika posledních dnů. Ničím výjimečným nebude déšť a v Krkonoších se může objevit sníh. V noci už mohou teploty klesnout na nulu.

Ještě dnes bude v Královéhradeckém kraji převážně zataženo. Občas se objeví mrholení a od západu také déšť. „Nejvyšší denní teploty se dostanou mezi šest až devět stupňů Celsia,“ uvedl ke středeční předpovědi na webu meteorologů Imrich Drapák. Na horách budou denní teploty kolísat kolem pěti stupňů nad nulou. 

Následující dny budou velice podobné. Prakticky až do neděle bude oblačno nebo zataženo. Místy se přidá déšť a ve čtvrtek může v Krkonoších dokonce sněžit. Průměrné teploty se do konce týdne budou držet mezi čtyřmi až osmi stupni Celsia. 

Během noci mohou na některých místech klesnout teploty na bod mrazu. Nejchladnější noc bude ta na pátek a sobotu. I v nižších polohách se v Královéhradeckém kraji zastaví mezi čtyřmi nad nulou a bodem mrazu.  

Ohodnoť článek

Foto Holger Schué | Pixabay | Zdroj údaje ČHMÚ

Štítky počasí, víkend, Královéhradecký, kraj, předpověď, déšť, meteorologové, ČHMU, podzim, Krkonoše, Královéhradecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do konce týdne teploty nepřekročí devět stupňů. V noci už může mrznout  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.