Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Lvi s fanoušky odletěli do Švédska, čeká je osmifinále CHL

Hokejisté Hradce Králové budou ode dneška jako jediní hájit čest českých extraligových klubů ve vyřazovacích bojích Ligy mistrů. V úvodním osmifinále nastoupí v 18:05 v Karlstadu proti švédskému Färjestadu.

Královéhradečtí už mají v této sezoně konfrontaci s jedním ze švédských celků za sebou, protože vyhráli základní skupinu před Frölundou. Zatímco na ledě soupeře prohráli 2:4, doma dokázali zvítězit 5:3.

"Těšíme se. Vážíme si toho, že jsme postoupili ze skupiny. Čeká nás evropský top tým a další konfrontace rychlého hokeje. Je to hodně ofenzívní tým, aktuálně druhý celek tabulky švédské ligy, v níž patří k týmům s nejvyšším počtem nastřílených branek. Věřím, že budeme konkurenceschopní a odehrajeme dobrý zápas," řekl hlavní trenér Tomáš Martinec.

Na palubě jednoho letadla je vedení, včetně partnerů a fanoušků. „Je to skvělé, že se vedení podařilo vypravit letadlo i s fanoušky. Je to pro nás o to více zavazující. Jejich podpora bude důležitá a věřím, že bude samozřejmě příjemná i cesta zpět,“ doufá Martinec ve vítězný návrat.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto HCHK

Štítky Sport, hokej, Liga mistrů, play off, osmifinále, Färjestad, Hradec Králové, Canadian Hockey League, Švédsko, Liga mistrů UEFA, Mountfield Hradec Králové, Karlstad, Tomáš Martinec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lvi s fanoušky odletěli do Švédska, čeká je osmifinále CHL  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.