Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Radnice v Jaroměři chce revitalizovat svá sídliště. Novou podobu ovlivní místní obyvatelé

Město Jaroměř chce modernizovat svá sídliště. I proto vznikl on-line dotazník s názvem „Revitalizace sídliště nábřeží 17. listopadu a na Obci v Jaroměři". Do něho se mohou zapojit místní, aby přidali svůj názor na budoucí podobu lokality.

„Město Jaroměř společně s architekty ze City Upgrade připravilo dotazník, jehož vyplnění pomůže nasbírat dostatek nápadů a podnětů od občanů, kteří na těchto sídlištích žijí,“ uvádí město na svých sociálních sítích.  

Do 20. listopadu mohou lidé vyplňovat dotazník on-line. Kromě základních otázek ohledně pohlaví, věku nebo bydliště se mohou místní vyjádřit k tomu co se jim na sídlištích líbí, co by chtělo změnit nebo co jim vysloveně vadí. Z výsledků by město mělo získat i ideální poměr mezi mobiliářem, zelení nebo například cvičícími prvky.  

Po zpracování dotazníku má vzniknout územní studie. Následovat bude jednání s veřejností, dotčenými orgány a závěrem také se zpracováním konkrétního návrhu. To všechno by mělo být hotové nejpozději do března příštího roku.  

Ohodnoť článek

Foto město Jaroměř

Štítky sídliště, Jaroměř, Náchodsko, revitalizace, názor, veřejnost, on-line, dotazník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Radnice v Jaroměři chce revitalizovat svá sídliště. Novou podobu ovlivní místní obyvatelé  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.