Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Klicperovo divadlo chystá Noc divadel, láká velké ale i ty nejmenší diváky

Třetí listopadová sobota bude patřit Noci divadel. Klicperovo divadlo opět nic nepodcenilo a nabízí bohatý program. Diváci se můžou těšit na  na komentované prohlídky hlavní scény a jejího zákulisí, kterými vás provedou sami herci a herečky.

Tentokrát prohlídky zavedou diváky i do světa Prašiny, jejíž premiéra se chystá na začátek prosince. Dále se můžou zájemci zaregistrovat na specializované prohlídky krejčovny a vlásenkárny, či Studia Beseda. Otevřena pro ně bude i půjčovna kostýmů.

"Novinkou letošního ročníku bude Divadelní Království – divadelní dílnička ve Studiu Beseda, která je věnovaná dětem od 3 do 8 let. Spolu s herečkou Henrietou Hornáčkovou se děti a jejich rodiče přenesou do světa divadla – do divadelního království, kde si zahrají na princezny, prince, draky, šašky, krále, rytíře a dvorní dámy a další pohádkové postavy," láká i malé diváky do divadla mluvčí Martin Komárek.

Vstup na všechny prohlídky je zdarma. Symbolická cena do Divadelního Království je padesát korun za dítě (dospělý doprovod má vstup zdarma). Veškeré informace najdou zájemci na webových stránkách divadla.

Ohodnoť článek

Foto Klicperovo divadlo

Štítky Noc divadel, Hradec Králové, herci, Klicperovo divadlo, divadlo, herec, Martin Komárek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Klicperovo divadlo chystá Noc divadel, láká velké ale i ty nejmenší diváky  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.