Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Fanoušci hradeckého hokeje poletí s hráči do švédského Karlstadu na Ligu mistrů

Fanoušky hradeckého hokeje čeká další příležitost užít si speciální zájezd s celým týmem Mountfieldu. Po vlakovém zájezdu do Berlína se vyrazí za Ligou mistrů (CHL) do švédského Karlstadu. Tentokrát se nepojede po kolejích. Objednaný je letecký speciál. Na jeho palubě budou hráči, vedení klubu, partneři i samotní fanoušci.

„Los CHL určil Mountfieldu HK pro dvě osmifinálové bitvy jako soupeře tým Färjestad Karlstad. První duel se odehraje na břehu jezera Vänern, druhý na soutoku Labe s Orlicí. A právě na úvodní střetnutí vyrazí Boeing 737-700 s hradeckou výpravou na palubě,“ uvedl na webu hokejistů Jan Vavřina, marketingový manažer klubu.

Fanoušci i hokejisté poletí z pražského letiště Václava Havla v pondělí 14. listopadu. Do hlavního města dopraví celou skupinu speciální autobus. Po dvou hodinách letu budou mít fanoušci i hráči volno. Utkání je na programu až druhý den v podvečer. Zpět domů se poletí po zápasu.  

Prodej balíčků se vstupenkami na zápas, ubytováním a letenkami začne zítra v 9:00. Fanoušci si ho mohou pořídit on-line na webu klubu.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Mountfield HK

Štítky Mountfield HK, liga mistrů, fanoušci, cesta, letadlo, speciál, Švédcko, CHL, hokej, Liga mistrů UEFA, Karlstad, Hertha BSC Berlin, Canadian Hockey League, Mountfield Hradec Králové, Letiště Václava Havla, Boeing 737, Labe, Vänern

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fanoušci hradeckého hokeje poletí s hráči do švédského Karlstadu na Ligu mistrů  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.