Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Velké obchody budu mít zítra v Hradci zavřeno, v menších nakoupíme

Zítra si v Hradci Králové ve velkých obchodech nenakupíme, některé menší obchody v obchodních domech nebo večerky budou ale otevřené. Hradecká Drbna zjišťovala, kam ve svátek zajít nakoupit.

Na pátek 28. října připadá Den vzniku samostatného československého státu.  Supermarkety a obchody s plochou větší než dvě stě metrů čtverečních musí  ze zákona zůstat zavřené. "Během říjnového svátku máme zavřeno," uvádí na svých webových stránkách Aupark Hradec Králové. Ve Futuru budou menší obchody otevřené. V Atriu budou zavřené, otevřené je jen dětské zábavní centrum a kavárna v přízemí.

Zavřeno budou mít v pátek 28. října velké řetězce jako Albert, Lidl, Kaufland, Globus, Tesco, Penny Market či Billa. Tedy až na některé výjimky, například pobočky na čerpacích stanicích nebo na letištích. 

Ohodnoť článek

Foto Pixabay.com

Štítky svátek, pátek, obchody, zavřeno, Hradec Králové, obchod, Drbna.cz, Aupark Hradec Králové, Lidl, Albert Česká republika, Tesco, Kaufland, Globus, Penny Market

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Velké obchody budu mít zítra v Hradci zavřeno, v menších nakoupíme  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.