Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Lapka automechanik. Zloděj v Jaroměři krade katalyzátory ze zaparkovaných aut

Policie v Jaroměři pátrá po zloději, který krade katalyzátory ze zaparkovaných aut. Za posledních pět dní kradl nejméně v pěti případech. Vybírá si vozy, které jsou zaparkované na ulicích nebo veřejně přístupných parkovištích. S pomocí po jeho pátraní se policie obrací na místní obyvatele.

„Katalyzátory odmontoval u pěti osobních automobilů BMW, Opel Vectra a Škoda Octavia,“ uvedla na webu policie mluvčí Lucie Konečná. Ke krádežím mělo dojít od 27. září do 3. října. Za tu dobu stihl způsobit škodu pohybující se kolem 100 tisíc korun.  

„Žádáme tímto zejména obyvatele Jaroměře, kteří si mohli v uvedené době všimnout v souvislosti s danými skutky jakéhokoliv důvodného dění, aby své poznatky předali policistům na jejich služebně,“ dodává mluvčí. Policisté zároveň vyzívají majitele aut, aby kladli větší důraz na zabezpečení svého majetku.  

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Stanislav Heloňa

Štítky katalyzátor, Jaroměř, krádež, policie, krimi, pátrání, zloděj, parkování, součástka, auto, automobil, BMW, Lucie Konečná, Škoda Octavia, Opel Vectra

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zorka Ber

Máme v Jaroměři PČR i MP, plno kamer a na nic. Příklad nabourané zaparkované auto, úmyslně poškozené auto, soused několikrát propíchané gumy. Parkujeme pod dvěma kamerami. Když se dozvíte podrobnosti o práci MP tak jsou kamery vyhozené peníze a nejen kamery. Vybavení jaroměřské MP by mohli ostatní jen závidět. Na služebně PČR s Vámi sepíšou protokol, předem dají najevo, že je to zbytečné a diví se, že chcete zaslat zprávu.

Pátek, 7. října 2022, 09:05Odpovědět

Lapka automechanik. Zloděj v Jaroměři krade katalyzátory ze zaparkovaných aut  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.