Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Z Hradce Králové vyrazí vlak plný fanoušků a hokejistů. Cílem je utkání CHL v Berlíně

Z hlavního vlakového nádraží v Hradci Králové vyjede hokejový vlak. Ve 12 vagonech budou cestovat fanoušci, vedení klubu i samotní hráči. Cílem je utkání Hokejové ligy mistrů na ledě Eisbären Berlin. Na cestu se vydá zítra v 9:13.

„Když hrál naposledy Mountfield HK Champions Hockey League, byla z toho neskutečná jízda až do finále. Na této cestě vyrazil klub spolu se svými příznivci vlakem do Štýrského Hradce nebo letadlem do Stockholmu,“ vzpomíná na tři roky staré události marketingový manažer Jan Vavřina. Uvedl to na webu klubu.   

Tři vagony budou určené pro vedení klubu a hráče, dalších sedm bude zaplněno fanoušky a jeden vůz bude jídelní. Do každého z vagonů se vejde 70 cestujících. „Jednotlivé sekce nebudou průchozí,“ uvádí na svém webu hokejový klub.  

„Těšíme se na to! Očekáváme, že to bude velké, když s námi jede tolik fanoušků. Děkujeme jim, že naplnili všechny vagóny a že si chtějí trip užít s námi. Myslím, že to bude velké jako tehdy v Grazu. Atmosféra tam byla neskutečná, ještě s těmi balónky a se vším okolo. To bylo wow! Myslím, že fanoušci si tentokrát zase něco připraví, když jich jede tolik. Jsme neskutečně rádi, že nás takto podporují,“ vysekáva na webu klubu poklonu hradeckým příznivcům hráč Radovan Pavlík.

Cesta z Hradce Králové do Berlína by měla trvat zhruba šest a půl hodiny. „Po příjezdu budou mít fanoušci časový prostor na přesuny nebo procházku městem,“ uvádí klub. Samotný zápas začíná v 19:30. Odjezd po zápasu je v plánu kolem půl dvanácté v noci. Do Hradce Králové by se měla hokejová souprava vrátit kolem šesté hodiny ranní.  

Kvůli hokejovému zápasu je v pohotovosti berlínská policie. „Abyste na stadionu neohrozili sebe ani ostatní, ale především ne děti a mohli si užít hru, je na zimním stadionu a jeho okolí zakázána pyrotechnika. Přenášení pyrotechniky a její odpalování vždy vede k významným trestním důsledkům a možná k celostátnímu zákazu stadionu,“ stojí na webu berlínské policie.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Mountfield HK

Štítky Mountfield HK, vlak, Hradec králové, jízdenky, vyprodáno, cesta, liga mistrů, Berlín, Německo, zájem, fanoušci, Mountfield Hradec Králové, Canadian Hockey League, hokej, Hokejová liga mistrů, Eisbären Berlín, Štýrský Hradec, Stockholm, Radovan Pavlík

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z Hradce Králové vyrazí vlak plný fanoušků a hokejistů. Cílem je utkání CHL v Berlíně  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.