Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

O víkendu naměříme maximálně 17 stupňů. Na některých místech se přidají přeháňky

Žádné letní počasí nás v Královéhradeckém kraji nečeká. Během soboty a neděle můžeme zmoknout. Teploty už budou také odpovídat spíše podzimu. V maximech nenaměříme víc než 17 stupňů Celsia. Mírné zlepšení by mohlo dorazit v příštím týdnu.

Ještě dnes bude na východě převážně oblačno až zataženo. Na horách se přidají přeháňky a občasný déšť, který bude slábnout k večeru. Nejvyšší denní teploty se nedostanou nad 15 stupňů Celsia. 

Podobné počasí nás v hradeckém kraji čeká i o víkendu. „V sobotu bude oblačno až zataženo, z počátku na některých místech polojasno,“ uvedl na webu meteorologů Imrich Drapák. Dešťové přeháňky se mají objevit jen ojediněle. Nejvyšší denní teploty se dostanou mezi 13 až 17 stupňů Celsia. 

I neděle bude oblačná až zatažená s deštěm. Dešťové přeháňky budou častější především v Krkonoších a Orlických horách. Maximální teploty v druhé polovině víkendu se budou pohybovat od 13 do 17 stupňů Celsia.  

Mírného zlepšení bychom se mohli dočkat v druhé polovině týdne, kdy meteorologové slibují mírné oteplení. Minimálně do úterý je také třeba počítat s dešťovými přeháňkami.  

Ohodnoť článek

Foto ivabalk | Pixabay | Zdroj údaje ČHMU

Štítky počasí, víkend, předpověď, meteorologové, říjen, déšť, teploty, ČHMU, stupeň Celsia, Královéhradecký kraj, Krkonoše, Orlické hory

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O víkendu naměříme maximálně 17 stupňů. Na některých místech se přidají přeháňky  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.