Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Americký voják našel svou lásku v Hradci Králové. Obral ji o 300 tisíc korun

Policie v Královéhradeckém kraji řeší už druhý případ amerického vojáka, který z důvěřivých žen vylákal nemalé peníze. Poslední případ se stal v Hradci Králové, kdy jednašedesátiletá seniorka přišla o 300 tisíc korun. Ty jsi půjčila od banky.

„Tentokrát žena podlehla kouzlu britskému vojenskému lékaři působícího na mírové misi v Jemenu,“ uvedla na webu policie mluvčí Iva Kormošová. Za svoji službu v armádě měl údajný voják obdržet zlaté cihly, které chtěl ženě poslat. Bylo však třeba zaplatit přepravní společnosti a balík pojistit. 

Podvedená proto došla do banky a vazala si dvě půjčky v celkové hodnotě 300 tisíc korun. Ačkoliv byla bankou varována, peníze podvodníkovi poslala. O pár dní později přišla do banky znovu. Tentokrát už půjčku nedostala. 

„Kriminalisté případ zadokumentovali a kvalifikovali jako trestný čin podvod, za což případnému pachateli hrozí trest odnětí svobody na jeden rok až pět let,“ uvedla Kormošová. 

Hodnocení článku je 26 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky americký, voják, podvod, policie, on-line, sociální, síť, komplic, Hradecko, obvinění, internet, peníze, krádež, ženy, Hradec Králové, banka, Královéhradecký kraj, Jemen

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Americký voják našel svou lásku v Hradci Králové. Obral ji o 300 tisíc korun  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.