Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Teploty do 27, přeháňky a víkendové ochlazení. Jaký bude týden v hradeckém kraji?

Počasí tohoto týdne nabídne teploty do maximálně 27 stupňů Celsia. Prakticky až do neděle však budeme potřebovat deštníky. Na středu meteorologové dokonce slibují bouřky. Výrazné zlepšení nás nečeká ani o víkendu. Ba naopak. To se začne ochlazovat.

Ještě dnes bude v Královéhradeckém kraji převážně polojasno. Přechodně se zatáhne a přidají se přeháňky. „Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od 22 do 25 stupňů Celsia,“ uvedl na webu meteorologů Dušan Čičman.  

Úterý a středa se ponesou prakticky ve stejném ražení. Oba dva dny bude polojasno až oblačno, přidají se přeháňky a ojediněle dokonce bouřky. Po ránu je třeba počítat s nízkou oblačností a teplotami, které se přes den dostanou ke zhruba 26 stupňům Celsia.  

Z dlouhodobé předpovědi je evidentní, že velké změny nenastanou ani v druhé polovině týdne. Ochlazovat se začne až během soboty a neděle, kdy průměrné teploty klesnou ke zhruba 19 až 22 stupňům Celsia. Ani pak si ale od dešťových přeháněk neodpočineme.  

Ohodnoť článek

Foto Larisa Koshkina | Pixbay

Štítky počasí, týden, Královéhradecký, kraj, předpověď, meteorologové, bouřka, přeháňka, teploty, léto, stupeň Celsia, Královéhradecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Teploty do 27, přeháňky a víkendové ochlazení. Jaký bude týden v hradeckém kraji?  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.