Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Letní počasí už nečekejme. O víkendu bude pod mrakem, v neděli se přidají přeháňky

Prázdniny už jsou pryč a zatím to vypadá, že i léto hlavní sezonu ukončilo. Během následujícího víkendu se budou průměrné teploty pohybovat kolem 23 stupňů Celsia. V druhé polovině se místy mohou vyskytnout dešťové přeháňky.

Ještě dnes bude v Královéhradeckém kraji převážně skoro jasno až polojasno. Odpoledne bude sice oblačnosti více, ale celý den by měl vydržet bez přeháněk. „Nejvyšší denní teploty se během pátku dostanou mezi 19 až 22 stupňů Celsia,“ uvedl na webu meteorologů Dušan Čičman.  

V podobném duchu se ponese i sobota. Z počátku se můžeme těšit z polojasné nebo jasné oblohy. Odpoledne se od západu začne zatahovat. Opět však platí, že dešťové přeháňky nedorazí. Nejvyšší denní teploty se dostanou mezi 20 až 24 stupňů Celsia.  

Neděle pak bude na první pohled vypadat prakticky stejně. Po ránu polo jasno nebo oblačno. V druhé polovině víkendu už je však třeba počítat s přeháňkami, které se budou místy vyskytovat v celém Královéhradeckém kraji. Ovšem půjde o nejteplejší den. V maximech se teploty dostanou k 26 stupňům. 

Ani dlouhodobá předpověď neslibuje výrazné zlepšení. Na východě Čech budeme celý následující týden měřit od 20 do 25 stupňů Celsia. Minimálně první polovina týdne bude s deštěm.  

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Picography | Pixabay | Zdroj údaje ČHMÚ

Štítky počasí, víkend, Královéhradecký, kraj, předpověď, déšť, meteorologové, ČHMU, léto, stupeň Celsia, Královéhradecký kraj, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Letní počasí už nečekejme. O víkendu bude pod mrakem, v neděli se přidají přeháňky  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.