Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Ženu s dítětem v kočárku srazil na Jičínsku vlak. Oba do nemocnice transportoval vrtulník

Mezi Mladějovem a Sobotkou na Jičínsku došlo dnes odpoledne k nehodě. Osobní vlak srazil ženu s malým dítětem v kočárku. Ženu záchranářský vrtulník transportoval do nemocnice v Hradci Králové. Dítě letělo do nemocnice v Liberci.

"Jednalo se o ženu mezi dvaceti a třiceti lety a dítě. Žena byla po poskytnutí nezbytné péče transportována vrtulníkem do Fakultní nemocnice v Hradci Králové. Dítěte se ujali kolegové z liberecké letecké záchranky a převezli jej k dalšímu vyšetření a vyloučení možných vnitřních poranění do nemocnice v Motole," pro ČTK mluvčí krajských záchranářů Ivo Novák.

Dítě bylo podle něj při předávání v pražské nemocnici mimo bezprostřední ohrožení života, komunikovalo. Žena byla ve velmi vážném stavu.

Podle policie se nehoda stala na železniční trati mimo značený přechod. Vlaky na trase mezi Sobotkou a Mladějovem nejezdili od 12:45. Podle informací na webu Českých drah trvala výluka do 14:45. 

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto ZZS LK

Štítky policie, hasiči, vlak, nehoda, srážka, dítě, matka, kočárek, vrtulník, nemocnice, Hradec Králové, Jičínsko, Liberec, zranění, vyšetřování, okres Jičín, Mladějov, Sobotka, Ivo Novák, Fakultní nemocnice Hradec Králové, Fakultní nemocnice v Motole, České drá

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ženu s dítětem v kočárku srazil na Jičínsku vlak. Oba do nemocnice transportoval vrtulník  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.