Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Policie pátrá po skupince sprejerů. V Trutnově pomalovali vagon odstavený v depu

Policie v Trutnově pátrá po trojici mladíků, kteří se rozhodli předvést své grafické umění. Místo plátna a štětců ovšem použili spreje a jeden z odstavených vagonů v místním depu. Na místě je vyrušil zaměstnanec železnice. Policie hledá svědky, kteří jim pomůžou se ztotožněním.

„Oznamovatel uvedl, že zaslechl syčení spreje, když šel na přestávku. Připravil si mobilní telefon s fotoaparátem a šel se podívat na místo, odkud byl mimo jiné také cítit zápach po spreji,“ uvedla na webu policie mluvčí Šárka Pižlová. Jen co si zaměstnance skupinka sprejerů všimla, dala se na útěk.  

Jejich chování policie řeší jako přečin poškození cizí věci v hodnotě zhruba 11 tisíc korun. V případě dopadení a prokázání viny jim hrozí až jeden rok ve vězení. To všechno za tři velké nápisy.  

 „Žádáme muže z videa, nechť se přihlásí policistům obvodního oddělení v Trutnově, aby nám pomohli tento případ objasnit. Současně také žádáme širokou veřejnost o pomoc při jejich ztotožnění,“ uvádí mluvčí. V případě, že někoho z nich čtenáři poznají, mohou se obrátit na telefonní číslo obvodního oddělení v Trutnově 974 539 651. 

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky policie, krimi, Trutnov, sprejeři, skupina, kamera, záznam, pátrání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po skupince sprejerů. V Trutnově pomalovali vagon odstavený v depu  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.