Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

VIDEO: Motorkář na drogách a bez papírů se pokusil ujet policejní hlídce. Za zády měl spolujezdce

Jednačtyřicetiletý motorkář moc dobře věděl, proč se nechce od hlídky policie nechat zkontrolovat. Byl pod vlivem drog, a ještě k tomu bez papírů. I proto se rozhodl, že se pokusí z místa kontroly odjet. Za zády měl navíc spolujezdce.

„Broumovské policisty na sebe upozornil náhlou změnou směru jízdy, při které mu viditelně podklouzlo přední kolo,“ uvedla na webu policie mluvčí Lucie Konečná. Hlídka se proto rozhodla, že provede klasickou silniční kontrolu.  

Jen co motorkář uviděl ve zpětném zrcátku policejní auto, přidal a začal ujíždět. Po pár kilometrech se ho podařilo zastavit, ale ani to mu nestačilo. Z místa se ještě pokusil utéct. Nakonec však skončil v poutech.  

„Policisté zjistili, že má motorkář vyslovený platný zákaz řízení motorových vozidel. A to až do května 2024,“ uvedla mluvčí. Orientační test na drogy navíc potvrdil, že je řidič pod vlivem. Výsledek vyšel pozitivní na amfetamin a metamfetamin. Odběr krve odmítl.  

„V současné době případ šetříme pro podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, za což mu hrozí až dvouletý pobyt ve vězení,“ uzavírá mluvčí. 

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky policie, kontrola, motorka, video, honička, doprava, drogy, řidičský, průkaz, spolujezdec, droga, Lucie Konečná, papír

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Motorkář na drogách a bez papírů se pokusil ujet policejní hlídce. Za zády měl spolujezdce  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.