Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Celý týden bude v hradeckém kraji pršet. Průměrné teploty se dostanou k 25 stupňům

Celý následující týden v Královéhradeckém kraji bude ve znamení deště, přeháněk a přidají se i bouřky. V průměru budeme měřit něco kolem 25 stupňů Celsia. V podobném ražení bude i nadcházející víkend.

Až do dnešního odpoledne platí varování meteorologů před vydatným deštěm, které je vyhlášeno pro celý Královéhradecký kraj. Přes den bude na východě Čech spíš oblačno nebo zataženo, odpoledne už jen s ojedinělými přeháňkami. Nejvyšší denní teploty se dostanou mezi 17 až 20 stupňů Celsia. 

Dešťové přeháňky nás budou trápit prakticky celý týden. Postupně se však bude oteplovat. Ještě v úterý se budou nejvyšší denní teploty pohybovat od 18 do 22 stupňů. Ve středu se rtuť teploměru dostane až k 27 stupňům Celsia. 

Ve čtvrtek se na některých místech přidají i bouřky. Ty ve formě přeháněk vydrží prakticky až do neděle. Ve čtvrtek se maximální teploty dostanou na průměrných 28 stupňů Celsia. Podobnou teplotu v Královéhradeckém kraji budeme měřit až do neděle.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pexels | Pixabay | Zdroj údaje ČHMÚ

Štítky počasí, týden, Královéhradecký, kraj, předpověď, meteorologové, teplota, léto, přeháňky, déšť, bouřka, Královéhradecký kraj, stupeň Celsia, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Celý týden bude v hradeckém kraji pršet. Průměrné teploty se dostanou k 25 stupňům  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.