Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Na Novém Hradci Králové narazil senior autem do domu. Nehodu nepřežil

Tragická dopravní nehoda se stala na Svatováclavském náměstí v Hradci Králové. Pětasedmdesátiletý řidič se svým vozem Opel čelně narazil do domu. Nehodu nepřežil. Policie nyní hledá svědky, kteří by mohli k incidentu poskytnout další informace.

„K havárii zřejmě došlo tak, že řidič jel v levotočivé zatáčce rovně. Přejel žulový obrubník, najel na travnatou plochu a následně narazil do budovy,“ uvedla na webu policie mluvčí Šárka Pižlová. Na místě zasahovali i hasiči, kteří muže vyprostili a začali oživovat. U zemřelého vyšetřovatelé nařídili soudní pitvu. Není totiž vyloučeno, že k nehodě došlo kvůli zdravotnímu stavu seniora.  

Odhadnutá škoda na osobním vozidle byla vyčíslena na 20 tisíc korun a škoda na poškození domu pět tisíc korun. 

„Kriminalisté touto cestou žádají případné svědky, kteří se včera kolem 9:00 pohybovali u obchodu Moje potraviny, v ulici Svatováclavské náměstí odkud poškozený odjížděl a mohli by nám pomoci objasnit děj nehody, nechť nás kontaktují na telefonním čísle 728 792 380,“ uvedla Pižlová. 

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, nehoda, tragická, senior, Nový Hradec Králové, Hradec Králové, náměstí, svědci, vyšetřování, pitva, náraz, dům, Opel, havárie, Svatováclavské náměstí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Novém Hradci Králové narazil senior autem do domu. Nehodu nepřežil  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.