Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Řidič boural s historickým vozem AERO 50. Na mokré silnici dostal smyk

Na silnicích v Královéhradeckém kraji jsme o víkendu mohli vidět několik desítek historických vozů. Jejich majitelé měli sraz na zámku v Ratibořicích. Ne všichni však dojeli domu v pořádku. Jeden z řidičů pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost a na mokré silnici dostal smyk. Historické vozidlo AERO 50 skončilo na boku v příkopu.

„Podle prvotních informací zřejmě nepřizpůsobil rychlost své jízdy a na mokrém povrchu dostal v levotočivé zatáčce smyk. Následně sjel vpravo mimo komunikaci. Svou jízdu zakončil nárazem do silničního příkopu,“ vysvětluje na webu policie průběh nehody mluvčí Lucie Konečná.  

Přivolaná policejní hlídka provedla s řidičem dechovou zkoušku. Ta byla negativní. Se zraněním byl muž předán zdravotníkům. Předběžná škoda je odhadnuta na 300 tisíc korun. Přesné okolnosti nehody zjišťují náchodští dopravní policisté.  

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky policie, doprava, historické, vozidlo, nehoda, Aero 50, smyk, vozovka, mokrá, rychlost, sraz, veterán, silnice, Královéhradecký kraj, Ratibořice, Lucie Konečná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič boural s historickým vozem AERO 50. Na mokré silnici dostal smyk  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.