Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Při čelním střetu dvou aut na Jičínsku zemřel muž. Další dva lidé jsou zranění

Při čelním střetu dvou osobních vozidel VW Golf a Škoda Fabia na silnici I/16 u obce Holín na Jičínsku zemřel dnes ráno čtyřicetiletý muž. Třiadvacetiletý muž byl se zraněním přepraven letecky do nemocnice, zranil se také sedmnáctiletý spolujezdec oběti. Dnes to řekla policejní mluvčí Eva Pracharová. Nehoda se stala před 6:00, silnice v místě nehody se má zhruba v poledne otevřít.

"Nehoda se stala na rovném úseku za křižovatkou na Holín, kdy 23letý řidič VW Golf jedoucí od Mladé Boleslavi na Jičín z dosud nezjištěných příčin přejel do protisměru a čelně se střetl s protijedoucím vozidlem Škoda Fabia, ve které cestoval 40letý řidič a 17letý spolujezdec. Řidič fabie utrpěl smrtelné zranění, spolujezdec byl předán do péče zdravotníků," uvedla Prachařová.

"Řidiče golfu transportoval vrtulník letecké záchranné služby do Fakultní nemocnice v Hradci Králové," uvedla Prachařová. Okolnosti nehody včetně její příčiny policie vyšetřuje.

Za poslední dny jde v Královéhradeckém kraji o další tragickou nehodu. Při čelním střetu dvou osobních automobilů na Rychnovsku zemřeli v pátek 12. srpna tři lidé. Nehoda se stala na silnici druhé třídy mezi Rychnovem nad Kněžnou a Rokytnicí v Orlických horách. Z dosud nezjištěných příčin třiatřicetiletý řidič Volkswagenu Golf, jedoucí směrem od Rokytnice, vyjel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucí Fabií směrem od Rychnova, v níž cestovala šestačtyřicetiletá žena a osmnáctiletý spolujezdec. Všichni tři zraněním na místě podlehli, informovala policie.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto ZZS Libereckého kraje

Štítky ČR, nehoda, úmrtí, Jičínsko, silnice, okres Jičín, Volkswagen Golf, Škoda Fabia, Holín, Fakultní nemocnice Hradec Králové, Mladá Boleslav, Jičín, Rychnov nad Kněžnou, Rokytnice v Orlických horách

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při čelním střetu dvou aut na Jičínsku zemřel muž. Další dva lidé jsou zranění  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.