Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Při čelním střetu dvou osobních aut zemřeli na Rychnovsku tři lidé

Při čelním střetu dvou osobních automobilů na Rychnovsku zemřeli tři lidé. Tragická nehoda se stala v pátek okolo 18:00 na silnici druhé třídy mezi Rychnovem nad Kněžnou a Rokytnicí v Orlických horách, informovala policie na svém webu. Na místě zasahovaly všechny složky Integrovaného záchranného systému, silnice byla několik hodin neprůjezdná.

"Z dosud nezjištěných příčin 33letý řidič Volkswagenu Golf, jedoucí směrem od Rokytnice, vyjel do protisměrné části vozovky, kde se čelně střetl s protijedoucí Fabií směrem od Rychnova, v níž cestovala 46letá žena a 18letý spolujezdec. V důsledku střetu všichni tři utrpěli zranění, kterým na místě podlehli," uvedla policejní mluvčí Eva Prachařová.

Přesnou příčinu nehody i další okolnosti vyšetřuje policie.

Letos jde o jednu z nejvážnějších dopravních nehod v Královéhradeckém kraji. V neděli 19. června v Krkonoších po pádu stromu na auto zemřeli tři lidé. Strom spadl na auto jedoucí po silnici z Malé Úpy k Hornímu Maršovu. Na místě zemřely dvě ženy ve věku 76 a 88 let, zemřel také patnáctiletý chlapec. Šestasedmdesátiletého řidiče záchranáři vrtulníkem přepravili do nemocnice. Mohutný smrk se pravděpodobně zlomil a pak spadl přes silnici kvůli poryvu větru. Letos v únoru po nárazu auta do stromu v Litomyšli na Svitavsku uhořeli tři lidé. Další člověk byl zraněn. V dubnu potom při dopravní nehodě u rybníka Staňkov poblíž stejnojmenné obce na Jindřichohradecku zahynuli tři muži. Všichni cestovali v jednom osobním autě, které narazilo do stromu.

V úterý 12. dubna u Vamberku na Rychnovsku po čelním střetu osobního auta s kamionem zemřeli dva lidé. Na místě nehody zemřela sedmasedmdesátiletá spolujezdkyně z osobního auta, o dva roky starší řidič zemřel později v nemocnici.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky ČR, nehoda, úmrtí, Rychnovsko, automobil, silnice, okres Rychnov nad Kněžnou, Rychnov nad Kněžnou, Rokytnice v Orlických horách, strom, Volkswagen Golf, Škoda Fabia, Rokytnice nad Jizerou, Královéhradecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při čelním střetu dvou osobních aut zemřeli na Rychnovsku tři lidé  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.