Počasí dnes10 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Trutnovská radnice opravuje ulici Jiřího Wolkera. Za sto metrů zaplatí přes milion

I letos se radnice v Trutnově zaměřila na opravu nejvíce poničených ulic ve městě. Na řadu přišla například ulice Jiřího Wolkera nedaleko nemocnice. Za zhruba 100 opravovaných metrů se bude muset zaplatit 1,28 milionu korun.

Konkrétně jde o dva úseky mezi křižovatkami s ulicemi I. Olbrachta a Kryblickou a křižovatkami s ulicemi I. Olbrachta a M. Gorkého. „Dohromady pracujeme na zhruba 110 metrů dlouhém úseku. Položíme nový asfaltový povrch na vozovku a kompletně opravíme také chodníky,“ uvedl v tiskové zprávě David Jelínek z rozvoje města.  

Během prací se místní ke svým barákům dostanou. Stejně tak nebude omezen ani odvoz odpadů. Opravu provádí Technické služby Trutnov a kompletně hotovo by mělo být do konce září.  

V posledních letech rekonstrukcí prošla celá řada místních ulic. Například Mánesova, Bohuslavická nebo Bratří Čapků. „Dále budeme pokračovat v opravě chodníku ve vnitrobloku v ul. I. Olbrachta a počítáme i s úpravou parkovací plochy za restaurací Hawaii. Projektovou přípravu rozsáhlé rekonstrukce Kryblické ulice včetně výměny sítí a povrchů a dostavby chodníků budeme chystat v průběhu příštího roku,“ doplňuje ve zprávě Tomáš Hendrych, místostarosta města Trutnova. 

Ohodnoť článek

Foto Renáta Tommová

Štítky Trutnov, silnice, rekonstrukce, Jiřího Wolkera, technické, služby, cena, omezení, doprava, Jiří Wolker, chodník, Havaj, radnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Trutnovská radnice opravuje ulici Jiřího Wolkera. Za sto metrů zaplatí přes milion  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.