Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

V následujícím týdnu si stále budeme užívat vysoké teploty. Tropickou hranici už nepřekonáme

Tropické teploty v Královéhradeckém kraji vydrží už jen dnes. Od zítřka bude sice teplo, ale rtuť teploměru se přes tropickou hranici nedostane. Během následujícího týdne nebudou na východě Čech ničím neobvyklým dešťové přeháňky nebo bouřky.

Ještě dnes bude v Královéhradeckém kraji převážně skoro jasno nebo polojasno. Dnes naposledy teploty překročí tropickou hranici. V maximech naměříme od 30 do 33 stupňů Celsia. V Krkonoších a Orlických horách něco kolem 25 stupňů. I proto je pro dnešní odpoledne v platnosti výstraha před vysokými teplotami.  

Už zítra se přidá oblačnost. Obloha bude většinou oblačná nebo zatažená. Přes den se přidají dešťové přeháňky nebo ojedinělé bouřky, které budou slábnout až v druhé polovině dne. „Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od 24 do 28 stupňů Celsia,“ uvedl na webu meteorologů Dušan Čičman.  

Další dva dny mají vydržet bez přeháněk. Ve středu, čtvrtek bude převážně polojasno s teplotami od 23 do 27 stupňů Celsia. Podobné teplo bude i od pátku do neděle. To se přidají i dešťové přeháňky.  

Ohodnoť článek

Foto Rudy and Peter Skitterians | Pixabay | Zdroj údaje ČHMÚ

Štítky počasí, týden, Královéhradecký, kraj, předpověď, meteorologové, bouřka, přeháňka, teploty, léto, Královéhradecký kraj, Česko, stupeň Celsia, Krkonoše, Orlické hory

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V následujícím týdnu si stále budeme užívat vysoké teploty. Tropickou hranici už nepřekonáme  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.