Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Naboural s právě ukradeným autem. Zloděj z místa nehody utekl, pátrá po něm policie

Z čerstvě ukradeného auta se neradoval dlouho. Policie z Jaroměře vyšetřuje odcizení vozidla Škoda Fabia. To ukradl zatím neznámý pachatel. Daleko však nedojel. Po pár kilometrech havaroval a při nárazu do stromu vozidlu upadlo kolo. Z místa nehody utekl.

„Neznámý pachatel nasedl do nezabezpečeného auto a z místa odjel. O pár kilometrů dál nezvládl řízení a narazil s vozidlem do stromu. Dále přejel přes příkop a zůstal stát na trávě,“ uvedla podrobnosti k nehodě na webu policie mluvčí Lucie Konečná. Auto nechal stát na místě a utekl.  

V současné době po zloději policie pátrá. Zároveň prosí širokou veřejnost o případné informace, které mohou vést k jeho dopadení. Případní svědci se mohou dostavit osobně na nejbližší služebnu nebo zavolat na linku 158.  

„Trestný čin neoprávněné užívání cizí věci nyní šetří jaroměřští policisté. Případ dopravní nehody, která byla odcizeným vozidlem způsobena, šetří skupina dopravních nehod,“ dodala Konečná.  

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky policie, doprava, zloděj, krádež, osobní, auto, nehoda, strom, útěk, pátrání, Jaroměř, Náchodsko, Škoda Fabia, Lucie Konečná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Naboural s právě ukradeným autem. Zloděj z místa nehody utekl, pátrá po něm policie  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.