Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

V hradeckém kraji se začne oteplovat. O víkendu opět atakujeme tropickou třicítku

V Královéhradeckém kraji se začne postupně vracet letní počasí. Z počátku týdne bude ještě relativně chladno s přeháňkami. Ke konci pak teploty vystoupají k tropické třicítce. Ze začátku příštího týdne teploty dál porostou.

ještě dnes bude na východě Čech převážně oblačno. Ojediněle se přidají dešťové přeháňky. „Nejvyšší denní teploty od 18 do 21 stupňů Celsia. Na horách 11 až 14 stupňů,“ uvedl na webu meteorologů Jaroslav Tuček.  

V následujících dnech se začne postupně oteplovat. V úterý bude polojasno až skoro jasno s teplotami, které se dostanou ke 24 stupňům. Ve středu pak oblačná obloha a maxima u 28 stupňů Celsia.  

Z týdenní předpovědi meteorologů vyplívá, že se během soboty a neděle můžeme dostat na hranici tropických 30 stupňů Celsia. V následujících dnech má teplota dál růst. Začátkem příštího týdne se zastaví u 34 stupňů Celsia.  

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com | Zdroj údaje ČHMÚ

Štítky počasí, předpověď, týden, léto, teplota, přeháňky, ČHMU, prázdniny, ervenec, meteorolog, Královéhradecký kraj, stupeň Celsia, Jaroslav Tuček, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V hradeckém kraji se začne oteplovat. O víkendu opět atakujeme tropickou třicítku  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.