Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

O víkendu budeme měřit kolem 20 stupňů. Na některých místech se přidají přeháňky

Letní počasí se do Královéhradeckého kraje nevrátí ani během nadcházejícího víkendu. Ničím výjimečným nebudou dešťové přeháňky a teploty, které se budou pohybovat kolem 20 stupňů Celsia. Dalšího oteplení bychom se na východě Čech mohli dočkat až v druhé polovině příštího týdne.

Ještě dnes bude v Královéhradeckém kraji z počátku zataženo, odpoledne na některých místech polojasno. Dešťové přeháňky se objeví především v Krkonoších a Orlických horách. „Nejvyšší denní teploty od 19 do 22 stupňů Celsia. Na horách do 14 stupňů,“ uvedl na webu meteorologů Tomáš Popelka.  

Prakticky podobné počasí nás čeká i o nadcházejícím víkendu. V sobotu bude většinou oblačno, na některých místech se přidají dešťové přeháňky. Nejvyšší denní teploty v nížinách se budou pohybovat okolo 20 stupňů. Na horách opět do maximálně 14 stupňů.  

V neděli bude chladněji. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od 15 do 19 stupňů Celsia. Převážně oblačná obloha a dešťové přeháňky zůstanou stejné jako v sobotu.  

Týdenní předpověď Českého hydrometeorologického ústavu slibuje postupné oteplení. Z počátku týdne se ještě mohou v Královéhradeckém kraji objevit přeháňky. Od úterý už meteorologové slibují převážně oblačno a teploty, které budou postupně stoupat. Ke konci týdne se dostanou až k 25 stupňům.  

Ohodnoť článek

Foto RealAKP | Pixabay | Zdroj údaje ČHMÚ

Štítky počasí, víkend, Královéhradecký, kraj, předpověď, déšť, meteorologové, ČHMU, léto, stupeň Celsia, Královéhradecký kraj, Česko, Krkonoše, Orlické hory, Český hydrometeorologický ústav

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O víkendu budeme měřit kolem 20 stupňů. Na některých místech se přidají přeháňky  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.