Počasí dnes9 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

ŘSD se pustilo do oprav zastávky MHD Na Brně. Mimo provoz bude 10 týdnů

Ředitelství silnic a dálnic postupně opravuje zastávky MHD v Hradci Králové. Jako první se začalo pracovat na zastávce Šimkovy sady ve směru od OBI k Brněnské. Tento týden odstartovala i rekonstrukce zastávky Na Brněnské. A to ve směru z centra na Vysoké Mýto. Za opravu zastávky ŘSD zaplatí 2,2 milionu korun.

„Dosavadní stav zastávkového zálivu byl nevyhovující, proto dojde k výměně stávajících konstrukčních vrstev. Navržena je zcela nová bezbariérová konstrukce odpovídající současnému zatížení vozidly městské hromadné dopravy,“ uvedla v tiskové zprávě Petra Drkulová z regionálního týmu ŘSD.  

Během oprav bude náhradní zastávka přesunuta za tu původní. V tomto režimu bude fungovat po celou dobu oprav. Tedy 2,5 měsíce. Během prací je doprava svedena do jednoho jízdního pruhu.  

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto DPMHK

Štítky ŘSD, Na Brně, zastávka, MHD, doprava, veřejná oprava, rekonstrukce, omezení, Hradec Králové, Ředitelství silnic a dálnic, oprava, městská hromadná doprava, Brno, OBI, Vysoké Mýto

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

ŘSD se pustilo do oprav zastávky MHD Na Brně. Mimo provoz bude 10 týdnů  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.