Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Hradecký kraj ocenil čtyři desítky starostů za dlouholetou práci v samosprávách

Vedení kraje ocenilo 40 starostů a starostek našeho kraje za dlouhodobé působení ve svých funkcích. Všichni ocenění jsou ve funkci minimálně dvě volební období. Na území Královéhradeckého kraje je 448 obcí. 48 má statut města a dalších dvanáct je takzvaným městysem.

„Považuji za nesmírně důležité vyjádřit úctu a respekt starostům a starostkám obcí našeho kraje, kteří ve své funkci působí nepřetržitě více jak dvě desítky let. Za jejich pracovní výsledky a úspěchy jim alespoň takto můžeme projevit hluboké díky. Svoji práci odvádějí perfektně a svůj čas věnují dlouholeté, vytrvalé a obětavé práci pro rozvoj obcí a měst našeho regionu,“ řekl hejtman Martin Červíček (ODS). 

Všichni ocenění starostové jsou ve svých funkcích minimálně osm let. Všem byla udělana Medaile hejtmana Královéhradeckého kraje. Mezi oceněnými je například starosta Nového Bydžova Pavel Louda (ODS), Pavel Šubr (Spolu pro kraj) za Lázně Bělohrad nebo starosta Kuksu Jiří Beran (Kuks a Kašov - místo pro život). 

Další medaile putovala například do Čermné, Ohařic, Vrchlabí, Pecky, Dolní Radechové, Kunčic nebo Bezděkova nad Metují. 

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Královéhradecký kraj

Štítky ocenění, starosta, Královéhradecký, kraj, hejtmanství, medaile, Martin Červíček, politika, město, městys, Královéhradecký kraj, ODS, Jiří Beran, Kuks, Nový Bydžov, Lázně Bělohrad

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradecký kraj ocenil čtyři desítky starostů za dlouholetou práci v samosprávách  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.