Počasí dnes9 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

O víkendu se oteplí. V sobotu i neděli bychom se měli obejít bez deště

Aktuální předpověď počasí nám dává naději, že si víkend užijeme bez deště. Průměrné denní teploty se během soboty a neděle budou pohybovat kolem 25 stupňů Celsia. V sobotu by pršet nemělo, v neděli jenom v Krkonoších a Orlických horách.

Ještě dnes bude v Královéhradeckém kraji převážně zataženo nebo polojasno. Ojediněle se přidají přeháňky. „Nejvyšší denní teploty se závěrem týdne vyšplhají na 21 až 24 stupňů Celsia,“ uvedl na webu meteorologů Jaroslav Tuček.  

Mírné zlepšení se dá očekávat o víkendu. V sobotu už bude obloha převážně jasná nebo polojasná. Podle aktuální předpovědi bychom se mohli úplně vyhnout dešti a přeháňkám. Nejvyšší denní teploty se během první poloviny víkendu budou pohybovat od 22 do 26 stupňů Celsia.  

Podobné počasí nás bude čekat i v neděli. Většinou bude jasno nebo polojasno. Pokud se objeví přeháňky, tak především v Krkonoších nebo Orlických horách. „Nejvyšší denní teploty se během neděle dostanou k 23 až 27 stupňům,“ uvedl na webu ČHMU Tomáš Popelka.  

Relativně podobné počasí slibuje i týdenní předpověď. V pondělí se opět mohou objevit dešťové přeháňky nebo déšť. V následujících dnech meteorologové slibují oblačnou oblohu bez deště. Celý následující týden se budou průměrné teploty držet kolem 23 stupňů.  

Ohodnoť článek

Foto smellypumpy | Pixabay | Zdroj údaje ČHMÚ

Štítky počasí, předpověď, víkend, meteorologové, Královéhradecký, kraj, červen, léto, jasno, stupeň Celsia, Krkonoše, Orlické hory, Jaroslav Tuček, Královéhradecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O víkendu se oteplí. V sobotu i neděli bychom se měli obejít bez deště  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.