Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

V Jaroměři začala stavba nové rezidence Nová Zavadilka. Nabídne 46 bytů

Na ploše bývalého brownfieldu v Jaroměři začínají růst nové byty. Projekt má na starosti soukromý developer REALSTANT, který v lokalitě postaví 46 bytových jednotek. Postupně projde území kompletní proměnou. Ceny bytů začnou na 2,61 milionech korun.

„Architektonicky atraktivní domy s bohatou parkovou zelení dotvoří a oživí dosud nevyužívaný prostor u Nádražní ulice. Společně s moderním bydlením nabídne Rezidence Nová Zavadilka také prostorný parter s místy pro odpočinek a relaxaci,“ uvedlo město ve své tiskové zprávě.  

Každý z postavěných bytů bude mít své vlastní venkovní prostranství. Ať už se jedná o zahradu, terasu, balkon nebo lodžii. V první etapě vznikne ke každému bytu i nekryté parkovací stání. V budoucnu by se nové čtvrti mohla vybudovat i dobíjecí stanice na elektromobily.  

Je cena sedm milionů korun za byt v pohodě? Odpovídá realitní specialista Štěpán Schűtz

Proč jsou ceny nemovitostí v Hradci Králové tak vysoko? Dá se očekávat další zvyšování cen? Jak správně prodat byt nebo dům? A jak to bude s hypotékami? To jsou jen některé z otázek, které Hradecká Drbna řešila s hradeckým realitním specialistou...

Rezidence Nová Zavadilka vzniká jen kousek od autobusového a vlakového nádraží. V nedaleké blízkosti je také nákupní centrum, škola, školka a dětské hřiště. A tomu odpovídá cena nabízených bytů. Od toho se odvíjí cena bytů. Developer v tiskové zprávě udává, že cena začíná na 2,6 milionech korun.  

V současnosti jsou byty k prodeji pouze v budově A, která nabízí dispozice od 1+kk až 4+kk. Dá se tedy předpokládat, že zmíněná cena bude za ty nejmenší byty. Ty mají rozlohu kolem 36 metrů čtverečních. Naopak největší byt má rozlohu 94,5 metrů. Konkrétní ceny developer nezveřejnil. K zjištění jsou až na dotaz u realitního makléře.  

Průměrná cena bytu 3+kk o velikosti kolem 75 metrů čtverečních se dnes pohybuje na hranici šesti až sedmi milionů korun.  

Stavba je rozdělená do čtyř etap. První bude dokončena do roku 2024. 

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto město Jaroměř

Štítky byt, stavba, developer, bydlení, finance, peníze, cena, čtvrť, Jaroměř, Náchodsko, nové, projekt

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Jaroměři začala stavba nové rezidence Nová Zavadilka. Nabídne 46 bytů  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.