Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Žena na elektrokoloběžce měla dvě nehody během pěti minut. Srazila dva cyklisty

Na první pohled se smůla pětadvacetileté cyklistky na elektrokoloběžce může jevit jako záměr. Během pěti minut měla na cyklostezce v centru Hradce Králové dvě nehody. Během první shodila z kola cyklistku. Za pět minut se s jízdním kolem srazila opět. Tentokrát na něm jel muž.

„Při právní nehodě mělo dojít ke srážce elektrokoloběžky s cyklistkou na cyklostezce ve směru k Fakultní nemocnici Hradec Králové. Ani jedna z účastnic této události se zřejmě nedržela při pravém okraji vozovky,“ uvedla na webu policie mluvčí Lucie Konečná.  

Po nárazu obě ženy spadly na zem. Na první pohled nešlo o vážnou nehodu, proto mladá žena naskočila na elektrokoloběžku a v jízdě pokračovala. Druhé se však udělalo špatně. Proto zavolala policii, která ji předala do péče záchranářů.  

Jen o pět minut později naše řidička elektrokoloběžky srazila dalšího cyklistu. „Policisté popojeli o několik metrů prověřovat další nehodu,“ potvrdila mluvčí. Tentokrát však skončila v péči záchranářů uživatelka elektrokoloběžky. Dechovou zkoušku měla negativní.  

„Žádáme svědky, kteří mají jakýkoliv poznatek k okolnostem a průběhu těchto dopravních nehod, aby se přihlásili přímo policistům z dopravního inspektorátu Hradec Králové,“ říká Konečná. Lidé mohou volat i na linku 158. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky koloběžka, elektrokoloběžka, Hradec Králové, nehoda, zranění, jízda, cyklista, havárie, Lucie Konečná, Fakultní nemocnice Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena na elektrokoloběžce měla dvě nehody během pěti minut. Srazila dva cyklisty  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.