Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Vězení ho neponaučilo. Jen co opustil jeho brány, vrátil se ke své oblibě v krádežích

Tento týden policie obvinila třicetiletého muže, který se vloupal do auta, rodinného domu a také na soukromou zahradu v Úpici na Trutnovsku. Pro muže zákona není žádným nováčkem. Za krádeže už seděl a vězení opustil teprve na konci minulého roku. V posledních třech případech bral vše, co mu přišlo pod ruku.

Ve třech případech nakradl věci za 130 tisíc korun. „Jednalo se o čtyři jízdní kola, stan, tablet a pracovní nářadí, které se však policistům podařilo zajistit zpět, a všechny odcizené věci budou v následujících dnech vráceny majitelům,“ uvedla na webu policie mluvčí Šárka Pižlová. Další desetitisícovou škodu způsobil na poničeném majetku.  

Zvláštností je, že za krádeže byl v minulosti odsouzen a poslán do vězení. Z něho se na svobodu dostal až v listopadu 2021. K tomu, že se ke krádežím vrátil i po propuštění, se policii během výslechu přiznal. Pokud ho soud uzná vinným, může na dalších pět let za mříže. V současné době je vyšetřován na svobodě. 

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky policie, krimi, Trutnovsko, krádež, zloděj, vězení, trest, obvinění, sklep, auto, zahrada, věznice, okres Trutnov, Úpice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vězení ho neponaučilo. Jen co opustil jeho brány, vrátil se ke své oblibě v krádežích  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.