Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Devatenáctiletý řidič srazil rodiče s kojencem v kočárku. Všichni skončili v nemocnici, pro dítě musel vrtulník

K vážné dopravní nehodě došlo včera odpoledne na silnici III. třídy mezi obcemi Bílá Třemešná a Třebihošť. Teprve devatenáctiletý mladík nepřizpůsobil rychlost a v zatáčce dostal smyk. Svým autem srazil mladý pár s kočárkem, ve kterém byl kojenec. Všichni tři skončili v nemocnici, pro dítě letěl vrtulník.

„K nehodě došlo pravděpodobně tak, že řidič auta značky VW Golf jedoucí směrem na Třebihošť nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem. Při stoupání a projíždění pravotočivé zatáčky dostal smyk,“ vysvětluje podrobnosti nehody na webu policie mluvčí Iva Kormošová. Řidič následně vyjel ze silnice, kde narazil do stojících chodců. Následně pokračoval na vyvýšený břeh, kde se převrátil na bok. 

Pětadvacetiletá žena, šestadvacetiletý muž i kojenec v kočárku utrpěli těžké zranění. Rodiče byli převezeni do nemocnice rychlou záchrannou službou. Pro dítě musel vrtulník. Devatenáctiletý řidič se svou nezletilou spolujezdkyní vyvázli s lehkým zraněním. I přesto skončili v nemocnici.  

Podle policie řidič před jízdou nepil. Přesnou příčinu dopravní nehody teprve vyšetřují. Během vyšetřování byla silnice dvě hodiny zcela uzavřena.  

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, krimi, doprava, řidič, mladý, kočárek, dítě, batole, zranění, vrtulník, záchranná, služba, nehoda, rychlost, rodina, Trutnovsko, nemocnice, silnice, Třebihošť, Bílá Třemešná, Volkswagen Golf

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Devatenáctiletý řidič srazil rodiče s kojencem v kočárku. Všichni skončili v nemocnici, pro dítě musel vrtulník  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.