Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Tragická nehoda omezila dopravu u Dobrušky. Jedna mrtvá, další dvě osoby zraněné

, aktualizováno 29. dubna 2022, 9:52

Hasiči dnes v noci zasahovali u vážné dopravné nehody na silnici první třídy číslo 14 u Dobrušky. Šlo o srážku osobního vozu s nákladním vozem. Podle policie šlo o čelní střet, který nepřežila řidička osobního vozu. Do nemocnice museli být převezeni další dva spolujezdci. Na místě zasahoval i záchranářský vrtulník.

„Osobní vozidlo z dosud nezjištěných příčin přejelo do protisměru, kde se střetlo s nákladním vozidlem. Nehoda se stala o půl třetí ráno," uvedla pro Českou tiskovou kancelář mluvčí policie Šárka Pižlová.  

Podle informací hasičů skončil v péči lékařů i řidič nákladního vozu. "V osobním autě zůstali zaklíněni tři lidé, pomocí hydraulického nářadí je hasiči postupně vyprostili ven. Všechny tyto tři osoby byly v péči zdravotnické záchranné služby," uvedla na webu hasičů mluvčí Martina Götzová.

Krátce po nehodě byla silnice mezi Náchodem a Rychnovem nad Kněžnou kompletně uzavřená. Alespoň částečně se podařilo obnovit kyvadlový provoz kolem páté hodiny ranní.  

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ZZS Královéhradeckého kraje

Štítky nehoda, Dobruška, tragická, osobní, nákladní, auto, řidička, vrtulník, zranění, noc, hasiči, doprava, omezení, I/14, osobní vůz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tragická nehoda omezila dopravu u Dobrušky. Jedna mrtvá, další dvě osoby zraněné  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.