Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Cizinec v Superbu jel na D11 rychlostí 200 kilometrů v hodině. Na místě zaplatil kauci

Dálniční policie z Jaroměře naměřila řidiči z ciziny rychlost dvě stě kilometrů v hodině. Piráta sinic zastavila v neděli večer na dálnici D11. Muž na místě zaplatil desetitisícovou kauci a možná přijde až na rok o řidičák.

Řidič vozidla Škoda Superb jel v neděli večer kolem deváté hodiny po dálnici D11 rychlostí dvě stě kilometrů v hodině. Na devadesátém kilometru ve směru od Jaroměře na Prahu ho zastavila hlídka dálničních policistů.

Dechová zkouška byla u sedmapadesátiletého řidiče negativní a předložil doklady, které byly taky v pořádku. Jednalo se o cizince, a tak panovala obava, že by se mohl vyhýbat správnímu řízení.

Policisté mu proto uložili deseti tisícovou kauci, kterou na místě bezhotovostně uhradil,“ uvedla ve svém oficiálním prohlášení na webu policejní mluvčí Iva Kormošová.

Policisté přestupek předali správnímu orgánu. „Řidiči hrozí pokuta od pěti do deseti tisíc korun a zákaz řízení na šest měsíců až jeden rok,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 32 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Královéhradecký kraj, Jaroměř, D11, dálnice, policie, řidič, rychlost, pokuta, kauce, hlídka, řidičský průkaz, Škoda Superb, Praha, Dálnice D11

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Cizinec v Superbu jel na D11 rychlostí 200 kilometrů v hodině. Na místě zaplatil kauci  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.