Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

V Trutnově boural opilý muž na čtyřkolce. Neměl helmu ani doklady

Během Velikonočního pondělí řešila trutnovská policejní hlídka nehodu čtyřkolky, ke které došlo v ulici Vápenka v Trutnově. Muž pod vlivem alkoholu na ní dostal smyk a čelně narazil do vrat sousední garáže. Záchranáři ho s lehkým zraněním odvezli do nemocnice. Řidič byl pod vlivem, neměl helmu a u sebe neměl ani doklady.

V pondělí po osmé večerní vyjížděla hlídka dopravních policistů k nahlášené dopravní nehodě do ulice Vápanka v Trutnově. Na čtyřkolce značky CF MOTO boural sedmačtyřicetiletý muž.

Dle zjištěných skutečností došlo k nehodě pravděpodobně tak, že řidič při vyjíždění z garáže nezvládl na příjezdové komunikaci řízení, dostal smyk, po kterém čelně narazil do vrat sousední garáže,“ popsala nehodu policejní mluvčí policistů Iva Kormošová.

Čtyřkolka se po nárazu převrátila na bok a vzhledem k tomu, že řidič na hlavě neměl nasazenou ochrannou helmu, utrpěl lehké zranění. Byl převezen do nemocnice. Na čtyřkolce vznikla škoda za deset tisíc korun, na vratech 15 tisíc korun.

Muž u sebe navíc neměl doklady a při dechové zkoušce mu policisté naměřili 1,6 promile alkoholu v dechu. „Policisté zahájili úkony trestního řízení pro přečin ohrožení pod vlivem návykové látky. Muži za to hrozí šest měsíců až tři roky za mřížemi,  peněžitý trest nebo zákaz činnosti,“ dodala Kormošová.

Ohodnoť článek

Štítky Královéhradecký kraj, Trutnov, nehoda, čtyřkolka, řidič, alkohol, doklady, policie, hlídka, doprava, havárie, garáž, Velikonoční pondělí, Vápenka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Trutnově boural opilý muž na čtyřkolce. Neměl helmu ani doklady  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.