Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

V Hradci Králové se konal tuningový sraz. Dopravní předpisy porušilo 119 řidičů

O prodlouženém víkendu se v Hradci Králové u obchodního centra Orlice Park konal tuningový sraz, na který dorazilo zhruba 200 fanoušků aut. Kromě nich přijela i celá řada policistů z celého Královéhradeckého kraje. Během kontrol odhalili 119 řidičů, kteří nějakým způsobem porušili dopravní předpisy.

„111 přestupků policisté vyřešili na místě udělením pokuty. Celkem za více než 90 tisíc korun. U jednoho přestupku uložili kauci ve výši pěti tisíc korun,“ uvedla na webu policie mluvčí Iva Kormošová.  

Nejčastějším prohřeškem byla maximální povolená rychlost. Tu porušilo 59 řidičů. Rekordmani jsou dokonce dva. Oba jeli v úseku s maximální povolenou rychlostí 60 kilometrů v hodině rychlostí 113 kilometrů v hodině.  

Dalším nejčastějším prohřeškem byl způsob jízdy. Ničím výjimečným nebyl ani špatný technický stav nebo nepoužití bezpečnostních pásů.  

„Dvaadvacetiletého řidiče osobního vozidla značky Škoda Octavia policisté oznámili správnímu orgánu za to, že měl za čelním sklem modročervený maják, ve výhledové části umístěnou samolepku a nadměrným hlukem obtěžoval okolí a znečišťoval pozemní komunikaci smyky,“ uvedla policejní mluvčí.

Hodnocení článku je 42 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Dariusz Sankowski | Pixabay

Štítky tuning, sraz, auto, doprava, policie, pokuta, přestupek, Hradec Králové, rychlost, Královéhradecký kraj, Škoda Octavia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jakub Korec

jasne zase pise o celkem podklidnym srazu az na par jedincu ktery ale se srazem uz nemeli nic spoelcneho,jako o nejvetsich gaunerech ve meste krucinal vsak se tam nic zasadniho nedelo jen to ze police uplne zbytecne vyhrocoval situaci a brala TP nebo rozdavala pokuty za uplny nesmysly,jakoze pajero ze moc vysoky pritom ty auta jsou z vyroby vysoky,nebo za barevny hadicky sebrat technickou a nepusit ani na odjezd domu a jen na podvalu je taky na palici tentokrat police pekne zneuzivala pravomoce obvlazst ten jedn jecih kolega to fakt prehanel,leci si mindraky nebo co ?sorry ze to reknu ale nekterych lidi me bylo vazne lito protoze dostali flast za seriove auto ktery takovy proste je ale nezajimalo je to :(to me vyjaderni k tomu co se ten patek delo zase se to akorat zvelicilo na uplne neco jineho nez co sem ve skutecnosti videl

Úterý, 19. dubna 2022, 23:11Odpovědět

V Hradci Králové se konal tuningový sraz. Dopravní předpisy porušilo 119 řidičů  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.