Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Od zítřka se začne v hradeckém kraji oteplovat. V noci musíme počítat s mrznoucí mlhou

Minimálně druhá polovina prodlouženého víkendu se nakonec relativně vydařila. A v dobrém duchu se nese i následující předpověď počasí. Do konce týdne se začne na východě Čech postupně oteplovat. Maximální denní teploty se dostanou až na 15 stupňů Celsia.

Ještě po zbytek dnešního dne bude v Královéhradeckém kraji převážně oblačno s přeháňkami nebo deštěm. V Krkonoších se může ojediněle objevit i sníh. Nejvyšší denní teploty se během odpoledne dostanou k maximálně deseti stupňům.  

Zítra po ránu si musí dávat pozor především řidiči. Podle aktuální předpovědi hrozí mrznoucí mlhy. Meteorologové dokonce vydali varování před nízkými teplotami a námrazou. Od dnešního večera do zítřejšího rána platí po celé České republice. 

Během dne pak bude převážně oblačno, místy přeháňky. „Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od devíti k 11 stupňům Celsia,“ uvedl na webu meteorologů Jaroslav Tuček.  

Výrazné oteplení dorazí ve čtvrtek. Bude sice oblačno až zataženo, ale nejvyšší denní teploty už se dostanou na 15 stupňů Celsia. Stále je však třeba počítat s přeháňkami. V pátek pak v Královéhradeckém kraji naměříme až 18 stupňů.  

Dlouhodobá předpověď meteorologů slibuje i další oteplování začátkem příštího týdne. To se mohou maximální teploty dostat až na hranici 20 stupňů Celsia.  

Ohodnoť článek

Foto J_Blueberry | Pixabay | Zdroj údaje ČHMU

Štítky počasí, týden, Velikonoce, oteplení, teplota, varování, námraza, ledovka, mrznoucí, mlha, výstraha, ČHMU, ČR, Královéhradecký, kraj, Královéhradecký kraj, stupeň Celsia, Česko, Jaroslav Tuček, Krkonoše

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Od zítřka se začne v hradeckém kraji oteplovat. V noci musíme počítat s mrznoucí mlhou  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.