Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Senior srazil na přechodu v Hradci Králové patnáctiletou dívku, skončila v nemocnici

Ve středu po poledni došlo v Hradci Králové na Pražské třídě k nehodě, při která utrpěla vážné zranění patnáctiletá dívka. Na přechodu pro chodce u Veterinární školy ji srazil čtyřiaosmdesátiletý řidič. Senior přišel o řidičský průkaz a v pořádku neměl ani techničák.

Ve středu kolem poledne došlo ke střetu osobního auta s chodkyní na Pražské třídě v Hradci Králové. Patnáctiletá dívka přecházela silnici po přechodu pro chodce od Střední odborné školy veterinární.

Vozidlo v pravém jízdním pruhu jí dávalo přednost, osmdesáti čtyřletý řidič jedoucí v levém jízdním pruhu před přechodem nezastavil a dívku srazil,“ popsala situaci v oficiálním vyjádření na webových stránkách Královéhradecké policie mluvčí Iva Kormošová.

Přivolaná záchranná služba převezla dívku s těžkým zraněním do nemocnice. Nikdo jiný zraněný nebyl. Škoda na autě byla vyčíslena na deset tisíc korun.

Policejní hlídka u řidiče provedla dechovou zkoušku s negativním výsledkem. Senior ale neměl v pořádku osvědčení o registraci vozidla, které mu policisté zabavili společně s řidičským průkazem.

Přesná příčina dopravní nehody je předmětem dalšího šetření,“ doplnila mluvčí.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Královéhradecký kraj, Hradec Králové, Pražská třída, přechod, chodkyně, řidič, senior, střet, nehoda, zranění, policie, vyšetřování, Střední odborná škola veterinární

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Senior srazil na přechodu v Hradci Králové patnáctiletou dívku, skončila v nemocnici  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.