Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Zítra nepojedou vlaky mezi Svobodou nad Úpou a Trutnovem. Výluka je v plánu na celý den

Cestující využívající vlaky mezi Trutnovem a Svobodou nad Úpou musí během neděle počítat s výlukou. Mezi 7:40 a 16:30 budou muset využít náhradní autobusovou dopravu. Mimo provoz budou všechny vlakové stanice na této trati.

„Po dobu výluky budou všechny vlaky nahrazeny autobusovou dopravou,“ uvádí České dráhy na svém webu. Ty budou obsluhovat celkem pět stanic; Trutnov hlavní nádraží, Trutnov – Zelená louka, Trutnov – Staré Město, Mladé Buky a Svobodu nad Úpou.  

České dráhy zároveň upozornili na problémy spojené se zpožděním některých vlaků. Vybrané spoje můžou vyjíždět ze stanic o pět až deset minut později.  

Stále také pokračuje rozsáhlá vlaková výluka z Hradce Králové do Pardubic. Kvůli modernizaci trati tudy vlaky nepojedou minimálně do 6. června letošního roku. I v tomto případě mají cestující k dispozici náhradní autobusové spoje. Některé z nich však neobsluhují všechny zastávky po cestě.  

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky výluka, České dráhy, ČD, vlak, trať, Trutnov, Svoboda nad Úpou, náhradní, autobusová, doprava, cestující, zpoždění, Mladé Buky, Hradec Králové, Pardubice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zítra nepojedou vlaky mezi Svobodou nad Úpou a Trutnovem. Výluka je v plánu na celý den  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.