Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Hádka dvou cizinců v Hradci Králové skončila vraždou. Svou roli sehrál i alkohol

Roztržka dvou podnapilých mužů skončila smrtí jednoho z nich. K incidentu došlo v neděli večer v Hradci Králové na Pražském Předměstí. Dva cizinci v bytě společně popíjeli, došlo k roztržce a následnému fyzickému útoku nožem, který jeden z mužů nepřežil. Přivolaní záchranáři pobodanému muži už nemohli nijak pomoct. Cizinci tu pobývali nelegálně.

V neděli kolem sedmé hodiny večer přijali policisté na lince 158 hlášení, že se v rodinném domě na Pražském Předměstí v Hradci Králové nachází pobodaný muž.

Na místo okamžitě vyrazily policejní hlídky včetně kriminalistů, techniků a rychlé záchranné služby. Přes veškerou snahu záchranářů čtyřiceti jedna letý muž na místě zemřel,“ uvedla ve svém oficiálním prohlášení na webu policie mluvčí Iva Kormošová.

Policisté na místě zajistili stejně starého podezřelého muže, kterému naměřili 2,1 promile alkoholu v dechu. Ten skončil v policejní cele a je obviněn z vraždy.

Oba cizinci, kteří v České republice neměli legální pobyt, společně popíjeli alkohol. Došlo mezi nimi k hádce a jeden druhého pak napadl kuchyňským nožem. Několikrát ho bodl a muž utrpěl zranění, kterým na místě podlehl.

Útočník skončil ve vazbě. „Pokud ho soudce uzná vinným, může ho odsoudit k trestu odnětí svobody na deset až osmnáct let vězení,“ dodala mluvčí.

Ohodnoť článek

Štítky Královéhradecký kraj, Hradec Králové, hádka, nůž, vražda, cizinci, kriminálka, záchranáři, tísňové volání, vyšetřování, alkohol, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hádka dvou cizinců v Hradci Králové skončila vraždou. Svou roli sehrál i alkohol  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.